boerderij-1-web

 

Atelier Groot Klomphaar is gevestigd en vernoemd naar de ruim 100 jaar oude Saksische boerderij Groot Klomhaar. Op de locatie van Groot Klomphaar staat al sinds de middeleeuwen een  boerenhoeve voor landbouw en veeteelt. In de loop der eeuwen is de boerderij veelvuldig verbouwd en aangepast aan de eisen van de tijd. In 2010 hebben wij de boerderij overgenomen. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de bestemming veranderd. De stallen en het vee zijn inmiddels verdwenen. De deel is recent omgebouwd tot atelier. Maar de sfeer is gebleven: landelijk, vriendelijk, rustig en ruimtelijk.

In het atelier wordt gewerkt aan schilderijen, schetsen en diverse andere voorwerpen op gebied van interieur. U bent van harte welkom om eens langs te komen en inspiratie op te doen!

Openingstijden:

Op dit moment zijn er geen vaste openingstijden maar kunt u na kantoortijd bellen voor een afspraak. Als het bord “open” aan de poort hangt, dan kunt u gerust spontaan binnen komen lopen zonder afspraak! Dat is meestal op vrijdag, zaterdag en zondag het geval.